Teamet vårt bygger mennesker opp.

 

Vi setter vår yrkesstolthet i å bygge mennesker opp. Vårt overordnede mål er å hjelpe andre til en smertefri hverdag, optimal helse og bedre livskvalitet. Vi jobber i tråd med den biopsykososiale modellen og ser ikke kun en pasient eller diagnose – men en finjustert avansert helhet som bør være i balanse, både psykisk og fysisk. Våre terapeuter har minimum 4 års helsefaglig utdanning, hvorav flere er autorisert helsepersonell. Vi oppdaterer oss kontinuerlig på den seneste evidensbaserte forskningen. 

 

 

Kim Andre Nordli
Eier, dagligleder, personlig trener, massør og rehabtrainer

Kim Andre er utdannet personlig trener, Fitness Professional & Speed, Agility, Quickness Spesicalist fra NPTI (National Personal Training Institute) USA. Tidligere har han aktivt konkurrert i taekwondo på nasjonalt og internasjonalt nivå, men har nå et brennende hjerte for bl.a fitness og jobber aktivt mot dette.

Kim sitt arbeid handler om en helhetlig oppfølging, herunder kartlegging og tilpassing til hvert enkelt individ; det å finne frem til individenes styrker og svakheter, gjør at dere sammen kan jobbe dere frem til gode resultater – over tid. Kim er svært nøye, profesjonell og opptatt av resultater.

Med til sammen 6 års erfaring som personlig trener og taekwondo trener har Kim et stadig bredere spekter av erfaring med ulike kundegrupper, og arbeider i dag med både den vanlige mann/dame i gata, så vel som idrettsutøvere på høyt nivå. Kim er stadig søkende etter ny kunnskap som kan gjøre din trening mer effektiv.


Kontakt Kim Andre på tlf. 975 09 253 eller kim.nordli@sportsklinikken.no

Rebekka Kaagaard
Eier, personlig trener, kostholdsveileder, rehabtrainer og massør

Rebekka har en bachelor i fysisk aktivitet og helse, er utdannet personlig trener, kostholdsveileder og har levert flere tusen timer. Hun har jobbet i treningsbransjen i mer enn 7 år, med tilleggs erfaring som ass. daglig leder og gruppeinstruktør i SATS Norge.

Rebekka har lang erfaring med vektnedgang, livsstilsendring og oppfølging under og etter svangerskap – og et brennende hjerte for trening i small-groups/bootcamp. Hennes brede erfaring sikrer deg tett og personlig oppfølging for at du skal nå dine mål på en trygg og effektiv måte, samtidig som du opplever glede og mestring.

 

 

 

Kontakt Rebekka på tlf. 915 23 027 eller rebekka@sportsklinikken.no

SK Stian Svart hvit.jpg

Stian Stensletten
Personlig trener og massør

Stian er utdannet personlig trener og massør gjennom AFPT. Stian er en trener som ser deg og dine behov. Han setter deg som kunde svært høyt og er opptatt av kvalitet. Han tilbyr fysiske pt-timer her på Sportsklinikken samt online coaching til alle landets kriker og kroker. Selv har han erfaring og bakgrunn fra fotball, turn og styrketrening.

Dette kan du forvente med Stian som din trener: En trener som ser behovet til hvert enkelt individ, en trener som tilpasser treningen etter dine forutsetninger. Stian er ikke bare opptatt av kundens mål og prestasjoner, men kanskje viktigst av alt, han yter service av toppkvalitet.

Stian har god erfaring med mennesker som ønsker:
Styrke økning, økt prestasjon, vektnedgang & muskelvekst

- «Sammen skal vi nå dine mål.»

Kontakt Stian på tlf. 950 49 827 eller stian@sportsklinikken.no

Jørn

Jørn Larsen
StyrkeCoach

Jørn er sertifisert StyrkeCoach og trener i NSF. Tidligere har han spilt aktivt volleyball på toppnivå i Norge, samt drevet med Triathlon og løping.

Med bakgrunn som styrkeløfter og utdanningen hans er Jørn sine spesialiteter baseøvelser (knebøy, benkpress og markløft) og okklusjonstrening, samt å kunne tilpasse treningen til individets målsetning og forutsetninger, noe som gjør at sammen med Jørn kan du jobbe frem gode resultater på kort tid, samtidig som du har det moro på trening.

Under trening med Jørn er det resultater, trivsel og ikke minst “trening med mening” som star I fokus.
 
Kontakt Jørn på tlf. 959 61 415 eller jorn@sportsklinikken.no

Didrik SK Svart hvit.jpg

Didrik Espelin
Personlig trener

Didrik er sertifisert personlig trener gjennom Høyskolen Sogn og Fjordane (2012). Han utdanner seg p.d.d som Osteopat ved Høyskolen Kristiania og jobber som PT hos oss på Sportsklinikken.

Didrik passer både for erfarne og mindre erfarne som ønsker å ta treningen til det neste nivået. Han er en svært sosial og omgjengelig type som ser enkeltmenneske og deres behov. Videre kan han være en treningspartner så vel som PT.

Han har en unik evne til å se helheten og detaljbilde rundt treningen. Dette gjør han i stand til å identifisere hvilket nivå du er på og justere treningen deretter. Riktig "mindset" og godt samarbeid er helt essensielle faktorer for at vi sammen oppnår dine mål.

"Treningsglede vil til syvende og sist være nøkkelen til en bedre helse".


 

Kontakt Didrik på tlf. 418 45 883 eller didrik@sportsklinikken.no

Thomas svartHvitt.jpg

Thomas Thoresen
Personlig trener og Power Trainer

Thomas er utdannet Personlig Trener og Power Trainer via Safe Education. Han har bakgrunn som fotballspiller (keeper) og har gått på Toppidrettsgymnaset i Telemark. Han har en brennende interesse for styrketrening, og bruker dette for å hjelpe mennesker mot sine mål.

Thomas er svært nøye og opptatt av detaljer. Dette bruker han for å få maks ut av treningen og for å skape gode, langvarige resultater. En kombinasjon av trening, kosthold og bevisste valg i hverdagen er det som skaper resultater over tid. Thomas passer både for nybegynnere og mer erfarne, og kan bl.a hjelpe med: Muskelvekst, økt styrke og vektnedgang.

«Trening skal være gøy! Selvfølgelig må man jobbe hardt for gode resultater, men dersom man ikke trives med det man gjør, vil man heller ikke oppnå de resultatene man er ute etter.»

 

 

Kontakt Thomas på tlf. 412 59 846 eller thomas@sportsklinikken.no

Robin M. Eriksen
Personlig trener, kostholdsveileder, rehabtrainer og massør.

Robin er utdannet personlig trener og kostholdsveileder via AFPT. I timene hans er kunden i full fokus der teknikk og trygghet er øverste prioritet før tunge vekter tas i bruk. Robin kan hjelpe deg uansett om målet er vektnedgang, muskelbygging eller rett og slett om du bare vil trene for de gode helsegevinstene som medfølger å trene.

Robin har konkurrert i Athletic fitness, noe som stiller store krav til disiplin, styrke og kosthold. Han vet med andre ord hva det vil si å gå ned i vekt, og kan virkelig sette seg inn i problemene du evt. vil få og hjelpe deg videre. Han er også opptatt av at resultatene dine skal bli langvarige og ikke noen "quick fix".

 
Kontakt Robin på tlf. 950 71 847 eller robin.eriksen@sportsklinikken.no

Vikram

Vikram Singh Bedi
Muskelterapeut og massør

Vikram har årsenhet i medisin grunnfag fra Høyskolen Kristiania samt en bachelor i osteopati fra Høyskolen Kristiania. Han er også sertifisert massør gjennom AFPT. Vikram har god erfaring som treningsveileder, fotballspiller, danser og innen styrketrening samt god erfaring og mange gjennomførte praksistimer som Osteopat på Studentklinikken, Høyskolen Kristiania.

Hos Vikram starter man timen/konsultasjonen med en grundig anamnese av deg som person, sykehistorikk, hverdagen samt en grundig undersøkelse. Deretter velges riktig behandlingsteknikker tilpasset deg som pasient for best mulig resultater.

Behandlingen hos Vikram er variert og vil blant annet bestå av: muskel-energi teknikker, massasje/idrettmassasje, triggerpunkt behandling etc. bare for å nevne noe. Ønsker man kun avspenning og velvære får man selvfølgelig det.

Medlem av Norsk Massasjeforening

Kontakt Vikram på tlf. 482 23 258 eller vikram@sportsklinikken.no

Sebastian svarthvit.jpgSebastian

Sebastian Didriksen
Personlig trener og koholdsveileder

Sebastian er sertifisert personlig trener gjennom NPTI (National Personal Training Institute) i USA, og sertifisert kostholdsveileder gjennom Active Education.

Sebastian er opptatt av at trenings skal være gøy og at det er noe man gjør fordi man liker det og ikke for de man må. Treningsglede og mestringsfølelse er en viktig del av arbeidet til Sebastian. Sebastian har stor forståelse for at trening, kosthold og beviste valg i hverdagen er viktig for optimale resultater.

Han har erfaring med små og store grupper innen styrketrening og spinning samt erfaring med foredrag om «riktig» og smarte valg innen kosthold og livsstil. Sebastian har stor forståelse for at alle mennesker er forskjellig og derfor må teknikk tilpasset hvert enkelt individ. 
- «Ikke alle har kapasitet til å kjøre en styrkeløft godkjent knebøy.»

 

 

Kontakt Sebastian  på tlf: 926 01 457 eller sebastian@sportsklinikken.no