fbpx

Naprapat - Oslo

Hos oss finner du personell som virkelig brenner for yrket sitt og er lidenskapelig opptatt av å holde seg faglig oppdatert på den nyeste forskningen. For å kunne hjelpe deg best mulig både på og utenfor behandlings benken.

Hva er Naprapati

Naprapti er en moderne og effektiv behandlingsmetode som fokuserer på å lindre smerte og forbedre bevegelsesområdet for muskler og ledd. Naprapaten tar i bruk en helhetlig tilnærming til behandling av muskel- og leddplager. Naprapater jobber ikke bare med å lindre symptomene, men søker også å finne og behandle underliggende årsaker til smerte og begrensninger. Dette gjør Naprapati til en svært effektiv yrkesgruppe for både akutt- og langvarige smertetilstander og rehabilitering etter skader.

Naprapater har en grundig forståelse av muskel- og skjelettsystemet og er trent i en rekke behandlingsteknikker. Disse inkluderer blant annet, men begrenses ikke til manuell terapi, manipulasjon og mobilisering av ledd, muskelterapi, bløtvevsteknikker og spesifikke treningsøvelser.

373483269_2840455099428063_7504368501231500520_n

Hei, jeg heter Olaf! Jeg ser frem til å hjelpe deg. Book time online ved å trykke på knappen.
Eventuelt ta kontakt på nr: 915 92 702

Slik jobber naprapatene hos oss:

Naprapatene på Sportsklinikken er opptatt av å tilby den beste omsorgen for sine pasienter. Våre Naprapater er dyktige, lidenskapelige og dedikerte til å hjelpe deg med å oppnå bedring i din smertetilstand og bedre din hverdag. De vil veilede deg gjennom hele behandlingsprosessen og gi deg nødvendig støtte for å sikre at du oppnår dine mål for bedre helse og velvære. Dette vil de gjøre ved å ta seg god tid til å lytte til dine bekymringer, plager og mål, deretter skreddersyr de en behandlingsplan som er tilpasset dine behov.

Kom i gang med behandling hos oss:

Ta det første steget mot en smertefri og mer aktiv tilværelse ved å besøke Sportsklinikken i dag. Våre Naprapater står klare til å hjelpe deg på din vei mot bedre fysisk funksjon og livskvalitet.