fbpx

Klinisk Ernæringsfysiolog

Samarbeid med Kostholdsendring

For å sikre at du som vår kunde får den beste hjelpen til å nå målene dine med å oppnå en sunnere livsstil, er vi glade for å kunngjøre at vi på Sportsklinikken inngår i et samarbeid med de kliniske ernæringsfysiologene hos Kostholdsendring. 

Målet med dette samarbeidet er å kombinere eksperter på to fagområder for å sikre at du som kunde får den best mulige opplevelsen

Det er svært få ernæringsfysiologer som tilbyr sine tjenester til befolkningen utenfor sykehuset, av den grunn mener vi at dette samarbeidet mellom Sportsklinikken og Kostholdsendring er veldig unikt

Lanseringen av dette samarbeidet vil gi våre kunder muligheten til å velge mellom ulike pakker som inkluderer hjelp fra våre dyktige personlige trenere og de erfarne kliniske ernæringsfysiologene hos Kostholdsendring. Ved å kjøpe en av våre pakker vil du som kunde få tilgang til skreddersydd trening og ernæringsoppfølging som er tilpasset dine individuelle behov og mål. 

Sammen skaper vi det optimale opplegget for deg, der personlige trenere og ernæringsfysiologer samarbeider tett om planlegging, evaluering og eventuelle fellesmøter basert på dine behov.

Vil du vite mer om pakketilbud og pris?

Ta kontakt med oss eller trykk her!

Previous slide
Next slide
Kostholdsendring.no-logo

Hvem er Kostholdsendring?

Kostholdsendring er et team av kliniske ernæringsfysiologer som er dedikerte til å hjelpe deg med alle dine ernæringsutfordringer.

Med den beste utdanningen innen feltet kan de hjelpe deg med alt fra overvekt og fedme, fordøyelsesplager og tarmsykdom, til hjerte- og karhelse. 

De kan også gi råd om kosthold og behandling for trening og skader, samt hjelpe deg med ernæringsutfordringer knyttet til graviditet og amming

Kostholdsendring fokuserer på å utvikle en skreddersydd diettplan som passer dine spesifikke behov og utfordringer. 

De jobber sammen med deg for å identifisere matvarer som kan utløse symptomer og utvikle en diett som kan bidra til å lindre disse symptomene. De gir også råd om hvordan du kan opprettholde en sunn livsstil og redusere risikoen for sykdom

Hos Kostholdsendring får du tilgang til ekspertise og kunnskap fra en klinisk ernæringsfysiolog som kan hjelpe deg med å forbedre helsen din og oppnå dine ernæringsrelaterte mål. 

Deres tilnærming er basert på vitenskapelige prinsipper og evidensbasert praksis, og de vil gi deg den støtten du trenger for å oppnå en sunn og balansert diett!

Vil du lese mer om Kostholdsendring? Trykk her! 

Kontakt oss:

+47 975 09 253

post@sportsklinikken.no

a