fbpx

Kontakt oss

Kontakt oss:

+47 975 09 253

post@sportsklinikken.no

Teamet vårt bygger mennesker opp.

Kim Andre Nordli

Eier, dagligleder, personlig trener, massør og rehabtrainer
 • 975 09 253
 • kim.nordli@sportsklinikken.no

Kim er en profesjonell, ydmyk og hyggelig type, som jobber innen idrett, personlig trening og rehabilitering. Med solid utdannelse og snart et tiår med erfaring i bransjen har Kim spesialisert seg på områder som fysisk prestasjon i idrett og rehabilitering. Han har tidligere representert Norge i taekwondo på nasjonalt og internasjonalt nivå, og har nå dedikert seg til å hjelpe tennisspillere og idrettsutøvere til å nå nye høyder.

I tillegg til sitt arbeid med individuell trening, har Kim også en betydningsfulle roller som ansvarlig fystrener for landslaget i tennis, test ansvarlig for aldersbaserte landslag og som en del av det medisinske teamet for det norske bryte landslaget under VM i bryting (2023). Han har også bidratt til utviklingen av unge idrettstalenter gjennom satsingsprosjekter i regi av Norges Tennisforbund. Kim er kjent for sin nøyaktighet, profesjonalitet og evne til å tilpasse trening til hver enkelt utøvers behov, og hans konstante søken etter ny kunnskap gjør at hans tilnærming til trening og prestasjon er effektiv, resultatorientert, evidensbassert og gøyal.

Rebekka Kaagaard

Eier, personlig trener, kostholdsveileder, rehabtrainer og massør
 • 915 23 027
 • rebekka@sportsklinikken.no

Rebekka har jobbet som personlig trener siden 2010 og har bred erfaring med ulike målsetninger og kundegrupper. Hennes lange erfaring sikrer deg tett og personlig oppfølging, slik at du skal nå dine mål på en trygg og effektiv måte, samtidig som du opplever glede og mestring.

Ved siden av å være utdannet personlig trener og kostholdsveileder (NIH), har Rebekka en bachelor i Fysisk aktivitet og helse (OsloMet) har hun flere tilleggsutdanninger; Rehab Trainer (AFPT), trening og graviditet (SAFE Education), trening og kreft (NIH) og er snart ferdig med en bachelor i pedagogikk (HINN).

Olaf Hjelde

Naprapat og personlig trener
 • 91592702
 • olaf@sportsklinikken.no

Olaf er utdannet ved Naprapathögskolan i Stockholm 2019. Personlig Trening EQF 4 – Naprapathögskolan.

Olaf tilbyr behandling og trening for alle som ønsker å forbedre helsen sin. Han har bred erfaring fra idrett og har tidligere vært medisinsk ansvarlig for Huddinge Hockey i Stockholm.

Olaf har derfor stor kompetanse innen idrettsskader og rehabilitering. Trenger du hjelp med akutteskader eller langvarig smerteproblematikk, så hjelper Olaf deg.

 

Simon Hestad

Personlig trener
 • 918 77 203
 • simon@sportsklinikken.no

Simon har en bachelor i treningsvitenskap fra USA med spesialisering på opptrening av idrettsskader. Tidligere har han jobbet som personlig trener og gruppetimeinstruktør i Actic 3 år. 

Simons brennende kjærlighet for trening og faget skinner raskt igjennom når du snakker med ham. Han er lidenskapelig opptatt av at du som kunde skal nå målene du har satt deg. Simon ønsker å hjelpe deg til å bli den beste, sunneste og råeste versjonen av deg selv. 

Med Simon som din PT kan du forvente: Trygghet, mestring og utvikling på både det fysiske- og mentaleplan. Simon innehar bred kunnskap om trening av alt fra utrente til idrettsutøvere. 

Jørgen Vigeland Berntsen

Personlig Trener
 • 932 09 208
 • jorgen@sportsklinikken.no

Jørgen er en kunnskapsrik, hyggelig og imøtekommende kar fra Nesna på Helgelandskysten 

Jørgen har bakgrunn fra Bevegelsesvitenskap på NTNU i Trondheim og har tilbakelagt et halvt tiår som personlig trener og idrettsspesifikk fysisk trener. I løpet av denne tiden har han opparbeidet seg enormt mange erfaringer som kommer godt med når man skal forsøke å enten endre livsstil, bli den beste versjonen av seg selv eller skaffe seg en konkurransefordel i en spesifikk idrett. 

I dag jobber Jørgen med en rekke forskjellige mennesker og problemstillinger. Han følger opp de som er ny til trening og ønsker å holde kroppen frisk og rask til hverdagens utfordringer, de som har eller har hatt skader og vondter og de som vil ned i vekt, opp i vekt eller øke muskelmasse, styrke og/eller kondisjon. I tillegg har han ansvar for den fysiske treningen til elitegruppen i Heming Tennis og på landslagssamlinger på aldersbestemt nivå. 

“Jeg elsker jobber min og gleder meg til å møte deg for å se hvordan vi sammen kan ta et stort steg mot å oppnå akkurat dine mål! Vi sees” 

Kari-Anne Ljungren

Personlig Trener
 • 452 22 316
 • kari-anne@sportsklinikken.no

Kari-Anne er en aktiv dame med bakgrunn fra systematisk styrketrening siden 2017. Som utviklet seg til å konkurrere i “Fitness Five”, en konkurranse basert på repetisjoner mot kroppsvekt i knebøy, benkpress, pullups, markløft og dips. Via opptrening til konkurranse gjorde hun seg mange erfaringer innen diett, trygg treningsprogram for skadefri opptrening og gode resultater i konkurranse. 

Fra høsten 2018 skaffet hun seg selv en PT og etter et langt og godt samarbeid ble hun selv inspirert og oppfordret til å utdanne seg til PT. Vinteren 2021 ble eksamen som Henselmans PT levert og bestått. i Tillegg til dette er hun utdannet som kostholdsveileder og mental trener via AFPT. Med denne utdannelsen har Kari-Anne all den kunnskapen hun trenger for å gi deg den beste oppfølgingen innen trening og kosthold. 

I tillegg til en god utdanning har Kari-Anne også 4 års erfaring som gruppetreningsinstruktør. Samt god erfaring med Nettcoaching- oppfølging av trening og kosthold over nett. Hvor hun allerede har sørget for gode resultater hos samtlige kunder. 

Hun er genuint interessert i deg og dine resultater, hun vektlegger mestring, teknisk fokus og gode bærekraftige opplegg i sin coaching. Kari-Anne ønsker å jobbe med deg som er: motivert til å gjøre en innsats, ønsker vektreduksjon, vil endre kroppssammensetning, muskelvekst og styrke. Om du er nybegynner eller erfaren så er du i gode hender hos henne! 

Susanne Herlofsen

Personlig trener og kostholdsveileder
 • susanne@sportsklinikken.no

Susanne er utdannet personlig trener og kostholdsveileder, og brenner for det å gjøre trening og aktivitet til en del av livsstilen din slik at du føler deg bra utvendig og innvendig. Selv er hun spesielt glad i styrketrening, men også det å være allsidig, så hun liker også løping og høyintensitetsøkter.

Hun har lang erfaring med å jobbe med kunder nettbasert, og har hjulpet mennesker i alle aldre og livssituasjoner. Hun har stor tro på at det å prioritere trening har en positiv innvirkning på selvfølelse, selvtillit og helsa generelt! Hun ønsker at hver enkelt person skal føle seg sett og hørt, og gjør alt for å tilrettelegge og tilpasse øvelser og treningsopplegg etter dine mål og behov.

H21_7194 Karina 02

Karianne Ramberg

Mentaltrener, par- og familieterapeut
 • karianne@sportsklinikken.no

Karianne har en master med spesialisering i vold og traumatisk stress, videreutdanning i psykisk helse og fysisk aktivitet, krisehåndtering og mental trening for å nevne noe. Hun har jobbet som terapeut i mer enn 10 år og har lang erfaring med endringsarbeid med fokus på å få frem individets potensial.

Gjennom sine utdanninger og lange arbeidserfaring har Karianne spesialisert seg på å få mennesker til å lykkes. Lykkes i sine egne liv, på arbeidsplassen og på sportsarenaen.

Ofte er det små ubevisste mønstre som hindrer oss i å oppnå vårt potensiale, og slike mønstre kan være vanskelig å få øye på. Disse kommer gjerne til syne som stress, uro, beslutningsvegring, og lavt selvbilde/selvtillit for å nevne noe. Gjennom strukturerte spørreteknikker og verktøy vil vi sammen synliggjøre løsningene slik at du vil lykkes med dine mål.

Så om du er klar for å oppnå suksess på dine arenaer så er du på rett sted, ta kontakt med Karianne!

Sara Koppang

Personlig Trener
 • 922 92 094
 • post@sportsklinikken.no

Sara har jobbet som personlig trener og Crossfit-coach siden 2019. Hun har et årsstudium i Idrettspsykologi og kurs som kostholdsveileder. I tillegg til dette er hun under utdanning til å bli fysioterapeut og begynner på 3.året på Oslomet til høsten. 

Sara er opptatt av at trening skal være lystbetont. Det skal være en arena som utfordrer, men som i hovedsak gir en følelse av mestring. For mange er trening et fri-sted, en plass hvor man får koblet av fra en hektisk hverdag. Om du har et spesifikt mål eller bare ønsker å få svettet litt uten å måte tenke så mye, så hjelper Sara deg! 

I det daglige jobber Sara mye med rehabilitering, crossfit, treningsglede, vektnedgang og styrke

 

Sportsklinikken-logo

Madhavee Bhukya

Master grad i fysioterapi - i praksisperiode hos oss.
 • madhu@sportsklinikken.no

Madhavee har en master i fysioterapi med spesialisering i ortopedi. Hun har jobbet som fysioterapeut i India i 2 år, med ekstra erfaring som assisterende professor. 
Nå jobber hun hos oss mens hun gjennomfører praksisen sin for å bli autorisert fysioterapeut i Norge.

I hennes arbeid er hun svært nøye og legger mye vekt på en grundig anamnese, undersøkelse og kartlegging av plagene til hvert enkelt individ. Hun vet at smerter er individuelt og påvirker oss alle forskjellig, derfor legger hun mye tid i å individualisere behandlingen, oppfølgingen og rehabiliteringen til nettopp deg og dine plager.

Madhavee har mye erfaring med behandling av blant annet, muskel og skjelett plager som bla. rygg-, nakke, skulder og kne smerter, kroniske smerter, nervesmerter, rehabilitering etter brudd og rehabilitering etter operasjon. Madhavee tar i mot alle aldersgrupper. 

 

joakim-helgesen-pedersen

Joakim Helgesen Pedersen

Treningsveileder, konsulent i fysisk aktivitet og ernæring
 • 407 29 090
 • joakim@sportsklinikken.no

Joakim er straks ferdig med PT utdannelse og en bachelor i fysisk aktivitet og ernæring. Han har også kursing innen idrettlære og treningslære. Joakim har vært aktiv og drevet med sport hele livet og i 2004 begynte han aktivt med styrke trening på gymmet. Joakim har en filosofi om at trening og mosjon dreier seg om moderering etter bekvemmelighet. 

Joakim ønsker å implementere tankegangen om at hvis en type trening du bedriver kun er smertefull, ubehagelig og dreper treningsgleden så driver du kanskje med feil trening. Joakim ønsker derfor å hjelpe deg å finne trening og treningsmetoder som du trives med, med trivsel kommer kontinuitet og med kontinuitet kommer resultater og mestringsfølelse. 

I mange år var motivasjonen til trening estetikk og utsende, men fokuset har de senere årene automatisk blitt flyttet over til glede og mestring. Perspektivet på trening og helse endret seg også etter at han høsten 2017 måtte operere hjertet og han har på grunn av dette en god forståelse for mantale og fysike hindringer du som klient eventuelt måtte møte på underveis. Via sin utdanning har Joakim skaffet seg dyptgående kunnskap innen kardiovaskulær trening, styrke, kosthold, sykdom, anatomi, biomekanikk og flere helsemessige temaer.