fbpx

Kontakt oss

Kontakt oss:

+47 975 09 253

post@sportsklinikken.no

Teamet vårt bygger mennesker opp.

Kim Andre Nordli

Eier, dagligleder, personlig trener, massør og rehabtrainer
 • 975 09 253
 • kim.nordli@sportsklinikken.no

Kim Andre er utdannet personlig trener, Fitness Professional & Speed, Agility, Quickness Spesicalist fra NPTI (National Personal Training Institute) USA. Tidligere har han aktivt konkurrert i taekwondo på nasjonalt og internasjonalt nivå, men har nå et brennende hjerte for bl.a fitness og jobber aktivt mot dette.

Kim sitt arbeid handler om en helhetlig oppfølging, herunder kartlegging og tilpassing til hvert enkelt individ; det å finne frem til individenes styrker og svakheter, gjør at dere sammen kan jobbe dere frem til gode resultater – over tid. Kim er svært nøye, profesjonell og opptatt av resultater.

Med til sammen 6 års erfaring som personlig trener og taekwondo trener har Kim et stadig bredere spekter av erfaring med ulike kundegrupper, og arbeider i dag med både den vanlige mann/dame i gata, så vel som idrettsutøvere på høyt nivå. Kim er stadig søkende etter ny kunnskap som kan gjøre din trening mer effektiv.

Rebekka, Farge

Rebekka Kaagaard

Eier, personlig trener, kostholdsveileder, rehabtrainer og massør
 • 915 23 027
 • rebekka@sportsklinikken.no

Rebekka har en bachelor i fysisk aktivitet og helse, er utdannet personlig trener, kostholdsveileder og har levert flere tusen timer. Hun har jobbet i treningsbransjen i mer enn 7 år, med tilleggs erfaring som ass. daglig leder og gruppeinstruktør i SATS Norge.

Rebekka har lang erfaring med vektnedgang, livsstilsendring og oppfølging under og etter svangerskap – og et brennende hjerte for trening i small-groups/bootcamp. Hennes brede erfaring sikrer deg tett og personlig oppfølging for at du skal nå dine mål på en trygg og effektiv måte, samtidig som du opplever glede og mestring.

joakim-helgesen-pedersen

Joakim Helgesen Pedersen

Treningsveileder, konsulent i fysisk aktivitet og ernæring
 • 407 29 090
 • joakim@sportsklinikken.no

Joakim er straks ferdig med PT utdannelse og en  bachlor i fysisk aktivitet og ernæring. Han har også kursing innen idrettlære og treningslære. Joakim har vært aktiv og drevet med sport hele livet og i 2004 begynte han aktivt med styrke trening på gymmet. Joakim har en filosofi om at trening og mosjon dreier seg om moderering etter bekvemmelighet. 

Joakim ønsker å implementere tankegangen om at hvis en type trening du bedriver kun er smertefull, ubehagelig og dreper treningsgleden så driver du kanskje med feil trening. Joakim ønsker derfor å hjelpe deg å finne trening og treningsmetoder som du trives med, med trivsel kommer kontinuitet og med kontinuitet kommer resultater og mestringsfølelse. 

I mange år var motivasjonen til trening estetikk og utsende, men fokuset har de senere årene automatisk blitt flyttet over til glede og mestring. Perspektivet på trening og helse endret seg også etter at han høsten 2017 måtte operere hjertet og han har på grunn av dette en god forståelse for mantale og fysike hindringer du som klient eventuelt måtte møte på underveis. Via sin utdanning har Joakim skaffet seg dyptgående kunnskap innen kardiovaskulær trening, styrke, kosthold, sykdom, anatomi, biomekanikk og flere helsemessige temaer. 

Victor Nymo Ryberg

Personlig trener
 • 404 54 409
 • victor@sportsklinikken.no

Victor er er udannet personlig trener under akademiet for personlig trening, 
og har de 3 siste årene jobbet i Sats med en stor, og variert kundebase. Han har nå i gang med en Bachelor i Fysisk aktivitet og ernæring på Høyskolen Kristiania.

Victor har en lidenskapelig interesse for trening og helse.
Han har selv en bakgrunn innenfor fotball, men har de siste 7 årene spisset kompetansen mot styrketrening for økt styrke/muskelmasse og vektnedgang.

*Trening bør være tilpasset basert på individets behov, og målsetting.
Victor vil hjelpe deg med å finne en effektiv, bærekraftig og smart måte å trene på, tilpasset deg og din livsstil. Dette vil på langsikt bidra til trenings glede, mestringsfølelse og resultater.

Simon Hestad

Personlig trener
 • 918 77 203
 • simon@sportsklinikken.no

Simon har en bachelor i treningsvitenskap fra USA med spesialisering på opptrening av idrettsskader. Tidligere har han jobbet som personlig trener og gruppetimeinstruktør i Actic 3 år. 

Simons brennende kjærlighet for trening og faget skinner raskt igjennom når du snakker med ham. Han er lidenskapelig opptatt av at du som kunde skal nå målene du har satt deg. Simon ønsker å hjelpe deg til å bli den beste, sunneste og råeste versjonen av deg selv. 

Med Simon som din PT kan du forvente: Trygghet, mestring og utvikling på både det fysiske- og mentaleplan. Simon innehar bred kunnskap om trening av alt fra utrente til idrettsutøvere. 

Karianne Ramberg

Mentaltrener, par og familieterapeut
 • karianne@sportsklinikken.no

Karianne har en master med spesialisering i vold og traumatisk stress, viderereutdanning i psykisk helse og fysisk aktivitet, krisehåndtering og mental trening for å nevne noe. Hun har jobbet som terapeut i mer enn 10 år og har lang erfaring med endringsarbeid med fokus på å få frem individets potensial.

Gjennom sine utdanninger og lange arbeidserfaring har Karianne spesialisert seg på å få mennesker til å lykkes. Lykkes i sine egne liv, på arbeidsplassen og på sportsarenaen. 

Ofte er det små ubevisste mønstre som hindrer oss i å oppnå vårt potensiale, og slike mønstre kan være vanskelig å få øye på. Disse kommer gjerne til syne som stress, uro, beslutningsvegring, og lavt selvbilde/selvtillit for å nevne noe. Gjennom strukturerte spørreteknikker og verktøy vil vi sammen synliggjøre løsningene slik at du vil lykkes med dine mål.

Så om du er klar for å oppnå suksess på dine arenaer så er du på rett sted, ta kontakt med Karianne!