fbpx

Kontakt oss

Kontakt oss:

+47 975 09 253

post@sportsklinikken.no

Teamet vårt bygger mennesker opp.

Kim Andre Nordli

Eier, dagligleder, personlig trener, massør og rehabtrainer
 • 975 09 253
 • kim.nordli@sportsklinikken.no

Kim Andre er utdannet personlig trener, Fitness Professional & Speed, Agility, Quickness Spesicalist fra NPTI (National Personal Training Institute) USA. Tidligere har han aktivt konkurrert i taekwondo på nasjonalt og internasjonalt nivå, men har nå et brennende hjerte for bl.a fitness og jobber aktivt mot dette.

Kim sitt arbeid handler om en helhetlig oppfølging, herunder kartlegging og tilpassing til hvert enkelt individ; det å finne frem til individenes styrker og svakheter, gjør at dere sammen kan jobbe dere frem til gode resultater – over tid. Kim er svært nøye, profesjonell og opptatt av resultater.

Med til sammen 6 års erfaring som personlig trener og taekwondo trener har Kim et stadig bredere spekter av erfaring med ulike kundegrupper, og arbeider i dag med både den vanlige mann/dame i gata, så vel som idrettsutøvere på høyt nivå. Kim er stadig søkende etter ny kunnskap som kan gjøre din trening mer effektiv.

Rebekka Kaagaard

Eier, personlig trener, kostholdsveileder, rehabtrainer og massør
 • 915 23 027
 • rebekka@sportsklinikken.no

Rebekka har en bachelor i fysisk aktivitet og helse, er utdannet personlig trener, kostholdsveileder og har levert flere tusen timer. Hun har jobbet i treningsbransjen i mer enn 7 år, med tilleggs erfaring som ass. daglig leder og gruppeinstruktør i SATS Norge.

Rebekka har lang erfaring med vektnedgang, livsstilsendring og oppfølging under og etter svangerskap – og et brennende hjerte for trening i small-groups/bootcamp. Hennes brede erfaring sikrer deg tett og personlig oppfølging for at du skal nå dine mål på en trygg og effektiv måte, samtidig som du opplever glede og mestring.

didrik-espelin

Didrik Espelin

Personlig trener & Osteopat
 • 418 45 883
 • didrik@sportsklinikken.no

Didrik er sertifisert personlig trener gjennom Høyskolen Sogn og Fjordane (2012). Han utdanner seg p.d.d som Osteopat ved Høyskolen Kristiania og jobber som PT hos oss på Sportsklinikken.

Didrik passer både for erfarne og mindre erfarne som ønsker å ta treningen til det neste nivået. Han er en svært sosial og omgjengelig type som ser enkeltmenneske og deres behov. Videre kan han være en treningspartner så vel som PT.

Han har en unik evne til å se helheten og detaljbilde rundt treningen. Dette gjør han i stand til å identifisere hvilket nivå du er på og justere treningen deretter. Riktig “mindset” og godt samarbeid er helt essensielle faktorer for at vi sammen oppnår dine mål.

“Treningsglede vil til syvende og sist være nøkkelen til en bedre helse”.

Robin M. Eriksen

Personlig trener, kostholdsveileder, rehabtrainer og massør.
 • 950 71 847
 • robin.eriksen@sportsklinikken.no

Robin er utdannet personlig trener og kostholdsveileder via AFPT. I timene hans er kunden i full fokus der teknikk og trygghet er øverste prioritet før tunge vekter tas i bruk. Robin kan hjelpe deg uansett om målet er vektnedgang, muskelbygging eller rett og slett om du bare vil trene for de gode helsegevinstene som medfølger å trene.

Robin har konkurrert i Athletic fitness, noe som stiller store krav til disiplin, styrke og kosthold. Han vet med andre ord hva det vil si å gå ned i vekt, og kan virkelig sette seg inn i problemene du evt. vil få og hjelpe deg videre. Han er også opptatt av at resultatene dine skal bli langvarige og ikke noen “quick fix”.

joakim-helgesen-pedersen

Joakim Helgesen Pedersen

Treningsveileder, konsulent i fysisk aktivitet og ernæring
 • 407 29 090
 • joakim@sportsklinikken.no

Joakim er straks ferdig med PT utdannelse og en  bachlor i fysisk aktivitet og ernæring. Han har også kursing innen idrettlære og treningslære. Joakim har vært aktiv og drevet med sport hele livet og i 2004 begynte han aktivt med styrke trening på gymmet. Joakim har en filosofi om at trening og mosjon dreier seg om moderering etter bekvemmelighet. 

Joakim ønsker å implementere tankegangen om at hvis en type trening du bedriver kun er smertefull, ubehagelig og dreper treningsgleden så driver du kanskje med feil trening. Joakim ønsker derfor å hjelpe deg å finne trening og treningsmetoder som du trives med, med trivsel kommer kontinuitet og med kontinuitet kommer resultater og mestringsfølelse. 

I mange år var motivasjonen til trening estetikk og utsende, men fokuset har de senere årene automatisk blitt flyttet over til glede og mestring. Perspektivet på trening og helse endret seg også etter at han høsten 2017 måtte operere hjertet og han har på grunn av dette en god forståelse for mantale og fysike hindringer du som klient eventuelt måtte møte på underveis. Via sin utdanning har Joakim skaffet seg dyptgående kunnskap innen kardiovaskulær trening, styrke, kosthold, sykdom, anatomi, biomekanikk og flere helsemessige temaer. 

Victor Nymo Ryberg

Personlig trener
 • 404 54 409
 • victor@sportsklinikken.no

Victor er er udannet personlig trener under akademiet for personlig trening, 
og har de 3 siste årene jobbet i Sats med en stor, og variert kundebase. Han har nå i gang med en Bachelor i Fysisk aktivitet og ernæring på Høyskolen Kristiania.

Victor har en lidenskapelig interesse for trening og helse.
Han har selv en bakgrunn innenfor fotball, men har de siste 7 årene spisset kompetansen mot styrketrening for økt styrke/muskelmasse og vektnedgang.

*Trening bør være tilpasset basert på individets behov, og målsetting.
Victor vil hjelpe deg med å finne en effektiv, bærekraftig og smart måte å trene på, tilpasset deg og din livsstil. Dette vil på langsikt bidra til trenings glede, mestringsfølelse og resultater.

susann-carine-olsen

Susann Carine Olsen

Personlig trener og coach for smerte og fatigue lindring
 • 997 49 940
 • susann@sportsklinikken.no

Susann er utdannet personlig trener v/ AFPT. Hun har også en executive Master i Human Resources Management, samt Arbeidsrett, med fokus på personlighets analyse som i dette tilfellet med bruk av trening og time management for å lette på tidsklemma. Susann ønsker å jobbe med tilrettelegging av jobb med fysisk og psykisk helse i en stressende hverdag. Med lang erfaring fra Elixia både som PT og gruppeinstruktør (yoga, pilates, running og styrke under og etter svangerskap) og hun har mange triks i ermet for å finne gode løsninger som fungerer for deg.

Susann er selv revmatiker, og er derfor svært engasjert i feltet sammen med organisasjonen NRF, og er blant annet styremedlem i Sjøgrens Foreningen i Oslo og omegn. I dette arbeidet er hun ambassadør for prosjektet “Kom i form med NRF” 2018 og “usynligsyk” 2019. Hun holder foredrag om temaet på forskjellige arrangementer og forumer.

Susann jobber spesifikt med mennesker som ønsker å komme tilbake til livet et lang tid med sykdom, stressplager eller mennesker som trenger en wake-up call med livsstilen sin. Hun gir deg som klient artige utfordringer underveis med en klar plan som er skreddersydd for at du skal nå målene dine.