fbpx

Kontakt oss

Kontakt oss:

+47 975 09 253

post@sportsklinikken.no

Teamet vårt bygger mennesker opp.

Kim Andre Nordli

Eier, dagligleder, personlig trener, massør og rehabtrainer
 • 975 09 253
 • kim.nordli@sportsklinikken.no

Kim Andre er utdannet personlig trener, Fitness Professional & Speed, Agility, Quickness Spesicalist fra NPTI (National Personal Training Institute) USA. Tidligere har han aktivt konkurrert i taekwondo på nasjonalt og internasjonalt nivå, men har nå et brennende hjerte for bl.a fitness og jobber aktivt mot dette.

Kim sitt arbeid handler om en helhetlig oppfølging, herunder kartlegging og tilpassing til hvert enkelt individ; det å finne frem til individenes styrker og svakheter, gjør at dere sammen kan jobbe dere frem til gode resultater – over tid. Kim er svært nøye, profesjonell og opptatt av resultater.

Med til sammen 6 års erfaring som personlig trener og taekwondo trener har Kim et stadig bredere spekter av erfaring med ulike kundegrupper, og arbeider i dag med både den vanlige mann/dame i gata, så vel som idrettsutøvere på høyt nivå. Kim er stadig søkende etter ny kunnskap som kan gjøre din trening mer effektiv.

Rebekka, Farge

Rebekka Kaagaard

Eier, personlig trener, kostholdsveileder, rehabtrainer og massør
 • 915 23 027
 • rebekka@sportsklinikken.no

Rebekka har en bachelor i fysisk aktivitet og helse, er utdannet personlig trener, kostholdsveileder og har levert flere tusen timer. Hun har jobbet i treningsbransjen i mer enn 7 år, med tilleggs erfaring som ass. daglig leder og gruppeinstruktør i SATS Norge.

Rebekka har lang erfaring med vektnedgang, livsstilsendring og oppfølging under og etter svangerskap – og et brennende hjerte for trening i small-groups/bootcamp. Hennes brede erfaring sikrer deg tett og personlig oppfølging for at du skal nå dine mål på en trygg og effektiv måte, samtidig som du opplever glede og mestring.

joakim-helgesen-pedersen

Joakim Helgesen Pedersen

Treningsveileder, konsulent i fysisk aktivitet og ernæring
 • 407 29 090
 • joakim@sportsklinikken.no

Joakim er straks ferdig med PT utdannelse og en  bachlor i fysisk aktivitet og ernæring. Han har også kursing innen idrettlære og treningslære. Joakim har vært aktiv og drevet med sport hele livet og i 2004 begynte han aktivt med styrke trening på gymmet. Joakim har en filosofi om at trening og mosjon dreier seg om moderering etter bekvemmelighet. 

Joakim ønsker å implementere tankegangen om at hvis en type trening du bedriver kun er smertefull, ubehagelig og dreper treningsgleden så driver du kanskje med feil trening. Joakim ønsker derfor å hjelpe deg å finne trening og treningsmetoder som du trives med, med trivsel kommer kontinuitet og med kontinuitet kommer resultater og mestringsfølelse. 

I mange år var motivasjonen til trening estetikk og utsende, men fokuset har de senere årene automatisk blitt flyttet over til glede og mestring. Perspektivet på trening og helse endret seg også etter at han høsten 2017 måtte operere hjertet og han har på grunn av dette en god forståelse for mantale og fysike hindringer du som klient eventuelt måtte møte på underveis. Via sin utdanning har Joakim skaffet seg dyptgående kunnskap innen kardiovaskulær trening, styrke, kosthold, sykdom, anatomi, biomekanikk og flere helsemessige temaer. 

Simon Hestad

Personlig trener
 • 918 77 203
 • simon@sportsklinikken.no

Simon har en bachelor i treningsvitenskap fra USA med spesialisering på opptrening av idrettsskader. Tidligere har han jobbet som personlig trener og gruppetimeinstruktør i Actic 3 år. 

Simons brennende kjærlighet for trening og faget skinner raskt igjennom når du snakker med ham. Han er lidenskapelig opptatt av at du som kunde skal nå målene du har satt deg. Simon ønsker å hjelpe deg til å bli den beste, sunneste og råeste versjonen av deg selv. 

Med Simon som din PT kan du forvente: Trygghet, mestring og utvikling på både det fysiske- og mentaleplan. Simon innehar bred kunnskap om trening av alt fra utrente til idrettsutøvere. 

H21_7194 Karina 02

Karianne Ramberg

Mentaltrener, par- og familieterapeut
 • karianne@sportsklinikken.no

Karianne har en master med spesialisering i vold og traumatisk stress, videreutdanning i psykisk helse og fysisk aktivitet, krisehåndtering og mental trening for å nevne noe. Hun har jobbet som terapeut i mer enn 10 år og har lang erfaring med endringsarbeid med fokus på å få frem individets potensial.

Gjennom sine utdanninger og lange arbeidserfaring har Karianne spesialisert seg på å få mennesker til å lykkes. Lykkes i sine egne liv, på arbeidsplassen og på sportsarenaen.

Ofte er det små ubevisste mønstre som hindrer oss i å oppnå vårt potensiale, og slike mønstre kan være vanskelig å få øye på. Disse kommer gjerne til syne som stress, uro, beslutningsvegring, og lavt selvbilde/selvtillit for å nevne noe. Gjennom strukturerte spørreteknikker og verktøy vil vi sammen synliggjøre løsningene slik at du vil lykkes med dine mål.

Så om du er klar for å oppnå suksess på dine arenaer så er du på rett sted, ta kontakt med Karianne!

H22_7976 Caroline Ruud high res merged

Caroline Ruud

Treningsveileder i fysisk aktivitet og ernæring
 • 47 27 13 99
 • caroline@sportsklinikken.no

Caroline er nå på andre året av en Bachelor i Fysisk aktivitet og Ernæring på Høyskolen Kristiania. Selv har hun en aktiv bakgrunn og har i flere år drevet med håndball, tennis og generelt være glad i å trene hele livet. I tillegg til utdanning og egenerfaring er hun også søsteren til en av verdens beste tennisspillere. Caroline har vært meget interessert i sin brors trening og har lært mye, derfor besitter hun spisskompetanse innenfor styrke-, bevegelighet- og utholdenhetstrening for tennisspiller.

 
Med Caroline som din PT kan du være sikker på at du blir presentert et godt opplegg som sørger for gode resultater, høy grad av motivasjon, allsidighet og ikke minst at det er variert og morsomt.

Caroline tror ikke på raske løsninger og ønsker derfor å motivere og inspirerer deg med treningen slik at du får kontinuitet.
Hun har en filosofi om at ernæring og matvalgene dine har innvirkning på hvordan du presterer på trening og i hverdagen. Hun kan gi deg kostholds tips og veiledning innenfor dette.

Motivet for å drive med trening er ulike og Caroline mener at alle må kunne få hjelp og veiledning ut fra det nivået de befinner seg på og ut ifra individuelle muligheter og forutsetninger.
 
Carolines motto: Du angrer aldri på en treningsøkt
Alex

Alexander Brun

Fysioterapeut
 • Info kommer
 • Info kommer

Info kommer fortløpende – for booking, ta direkte kontakt med Sportsklinikken via kontaktskjeamet

Sportsklinikken-logo

Madhavee Bhukya

Master grad i fysioterapi - i praksisperiode hos oss.
 • Info kommer
 • Info kommer

Madhavee har en master i fysioterapi med spesialisering i ortopedi. Hun har jobbet som fysioterapeut i India i 2 år, med ekstra erfaring som assisterende professor. 
Nå jobber hun hos oss mens hun gjennomfører praksisen sin for å bli autorisert fysioterapeut i Norge.

I hennes arbeid er hun svært nøye og legger mye vekt på en grundig anamnese, undersøkelse og kartlegging av plagene til hvert enkelt individ. Hun vet at smerter er individuelt og påvirker oss alle forskjellig, derfor legger hun mye tid i å individualisere behandlingen, oppfølgingen og rehabiliteringen til nettopp deg og dine plager.

Madhavee har mye erfaring med behandling av blant annet, muskel og skjelett plager som bla. rygg-, nakke, skulder og kne smerter, kroniske smerter, nervesmerter, rehabilitering etter brudd og rehabilitering etter operasjon. Madhavee tar i mot alle aldersgrupper.