fbpx

PT - Personlig trening Oslo

Hos oss finner du personlige trenere som virkelig ønsker å hjelpe deg med å nå målene dine. Våre personlig trenere brenner for yrket sitt og har er lidenskapelig opptatt av å holde seg fagelig oppdatert på den nyeste forskningen.

Slik fungerer personlig trening hos oss:

Vi starter alle potensielle samarbeid med an gratis konsultasjonstime, hvor du og den PT’n du ønsker et samarbeid med, møtes for en samtale. Der PT’n får muligheten til å bli kjent med deg, hvem du er, din målsetning og ellers en grundig kartlegging. Her har også du som kunde en super mulighet til å bli kjent med PT’n og se som dere er en god match for et videre samarbeid.

Ved oppstart av et samarbeid vil du og din PT sammen finne ut av hvordan løsning som vil passe best for deg mtp, lengde på samarbeid, antall klipp etc, mer om dette lenger ned på siden.

PT-timene vil bli levert i semi-private lokaler. Det vil si at vi ikke har noen medlemmer på gymmet vårt så du vil få PT’ens fulle oppmerksomhet uten forstyrrelser fra andre, du slipper og stå i kø for å få bruke apparater og lignende. Noe som er fordelaktig for både deg og PT’n, du får mer ut av timen og fokuset forblir der der det skal være.

  • Muskelvekst
  • Styrke
  • Idrettsspesifikk trening
  • Opptrening
  • Kronisk sykdom
  • Vektnedgang
  • Livsstilsendring
aa_0484

Hvordan går jeg frem for å få en PT hos dere?

Vi anbefaler deg å ta en titt på de som jobber hos oss, les litt om de og se hvem som appellerer best til deg og din mål. Dersom du er usikker på hvem som passer best eller trenger litt hjelp til å finne den som kan hjelpe deg på best mulig måte. Ikke nøl med å ta kontakt med oss via kontaktskjemaet, nederst på siden. Vi er mer enn gjerne behjelpelig med å sette deg i kontakt med den personlig treneren som kan hjelpe deg på best mulig måte.

Løsning på samarbeid:

PT’ene tilbyr både pakkeløsninger på eks 10, 25 og 50 klipp, men det finnes også andre løsninger med månedlig binding eller lignende. Din PT vil gjøre sitt ytterste for å imøtekomme dine behov, dere tar en nærmere prat om dette under konsultasjonstimen.

Kontakt oss:

+47 975 09 253

post@sportsklinikken.no