fbpx

Kostholdsveiledning Oslo

Kostholdsveildening

Hos oss kan du få hjelp med kostholdet i tillegg til trening!

Vi hjelper deg med å gjøre bærekraftige endringer i kostholdet ditt med å først kartlegge dine behov og ønsker. Sammen vil vi se på din motivasjon, kunnskapsnivå og ønsker for å tilpasse planen til deg og dine målsetninger.

Vi vil starte med små endringer og fokuserer på temaer som porsjonsstørrelse, metthetsfølelse og energitetthet. Vi tilbyr forskjellige tilnærminger avhengig av dine preferanser. I noen tilfeller vil vi jobbe sammen med kunden for å endre måltidssammensetningen deres, i andre tilfeller vil vi be kunden om å sende bilder av alt de spiser, slik at vi kan gi råd om eventuelle justeringer som bør gjøres.  

Uansett tilnærming, fokuserer vi på læring, mestring og tilfredshet. Vi ønsker å hjelpe deg med å forstå hva som fungerer for deg og hvorfor, slik at du kan få et kosthold du kan leve med resten av livet!

Endring av livsstil tar tid, og våre PT-er vil være til stede for å støtte deg gjennom hele prosessen. Vi tilbyr kostholdsveiledning i PT-timene, før/etter timer eller digitalt mellom timene. 

Ønsker du å få hjelp med kostholdet? Ta kontakt med oss!

bb_6261

Kontakt oss:

+47 975 09 253

post@sportsklinikken.no

a