fbpx

Massasje Oslo

Hos oss får du hovedsakelig klassisk massasje og idrettsmassasje.

Hva er egentlig massasje?

Massasje er en stimulering av kroppens mykvev og muskler. Massasje er en sammensetning av manuelle teknikker som anvender statisk og bevegelig trykk og gjerne også kombinert med bevegelse av kroppen. Massøren utfører dette primært med hendene, men også med armer og albuer. Massasje kan benyttes til blant annet å lindre smerte, avhjelpe en rekke helseproblemer eller rett og slett for velværet og avslapping.

Slik fungerer massasje hos oss:

På første gangs konsultasjonen vil det bli satt av ekstra god tid og timen vil bli brukt til en grundig anamnese av bla. deg, dine plager, din sykdoms- og skadehistorikk, søvn, stress etc. Dette er en viktig del av prosessen for at massøren skal få hjulpet deg på best mulig måte og planlegge ett god behandlingsforløp (dersom det skulle være nødvendig). Etter en grundig anamnese og undersøkelse vil resterende tid bli brukt til selve behandlingen.

Massøren vil til enhver tid ha en god dialog med deg på benken og justere trykk etter ønske, behov og velvære.

Hvem kan få massasje hos oss?

Hos oss er du hjertelig velkommen, ung som gammel, mosjonist som toppidrettsutøver, uerfaren pasient som erfaren passient, utrent som veltrent. Vi hjelper deg uansett.
Hver enkelt massør tar en evaluering av om de kan hjelpe deg eller ei basert på kartleggingen som gjennomføres på første time.

Dersom du ønsker massasje hos oss ta gjerne kontakt med oss via spørreskjemaet så sette vi deg i kontakt med den massøren som kan hjelpe deg på best mulig måte. Eller så kan du ta direkte kontakt med massøren du selv ønsker via e-post eller mobil.

Kontakt oss:

+47 975 09 253

post@sportsklinikken.no