fbpx

Osteopati Oslo

Osteopati

Osteopati er en helseprofesjon som baseres på vitenskapelige og kliniske fag. I lys av den biopsykososiale modellen undersøker og behandler osteopaten med utgangspunkt i at god helse ikke bare er fravær av sykdom, men også smerter og funksjonsplager i muskel-og skjelettsystemet. Osteopati søker gjennom behandling av dette å fremme pasientens evne til å hjelpe seg selv. Behandlingen er trygg og individualisert – og egner seg for pasienter i alle aldre.

Osteopaten finner sammenhengen mellom plagene, kroppen og hverdagen til pasienten. Osteopaten vil sammen med deg lage en plan for dine behandlinger, hva du kan forvente og hva du selv må ta ansvar for.

Hva kan du forvente når du kommer til en osteopat?

Førstegangskonsultasjonen starter alltid med en samtale om deg og en grundig gjennomgang av din sykehistorie (anamnese). Her er det viktig at du med egne ord beskriver dine smerter og plager. Underveis vil osteopaten stille oppfølgende spørsmål relatert til eventuelle sykdommer, tidligere plager, søvnproblemer, stress og så videre. På denne måten vil din osteopaten få all den informasjonen den trenger for å finne sammenhengene mellom dine plager, din kropp og din hverdag. Det er denne samtalen som legger grunnlaget for videre undersøkelser og behandling.

 

Hvordan går jeg frem for å få en osteopat hos dere? 

Vi anbefaler deg å ta en titt på de som jobber hos oss, les litt om de og se hvem som appellerer best til deg og det du ønsker hjelp med. Dersom du er usikker på hvem som passer best eller trenger litt hjelp til å finne den som kan hjelpe deg på best mulig måte. Ikke nøl med å ta kontakt med oss via kontaktskjemaet, nederst på siden. Vi er mer enn gjerne behjelpelig med å sette deg i kontakt med den behandleren som kan hjelpe deg på best mulig måte. 

Kontakt oss:

+47 975 09 253

post@sportsklinikken.no