fbpx

Rehabiliterings trener Oslo

aa_0286

Rehabiliterings- trener

Hos oss finner du rehabiliterings trener som brenner for yrket og har en genuin interesse i å holde deg oppdatert på nyeste forskning innen sitt fagfelt. Hos oss blir du, dine plager og smerter tatt på alvor. Vi gjør grundige undersøkelser og legger opp et rehabiliteringsforløp tilpasset deg og din plage. 

 

Hva er en rehabiliterings trener?
En rehabiliterings trener er hos oss en personlig treninger med videreutdanning innen rehabilitering. Dette har gitt de en dyptgående forståelse for hva smerte er, forståelse for mekanismene for hvordan skader og plager oppstår og prinsipper for trening som terapi. Dette vare for å nevne noe. De fleste av vår rehabiliterings trenere har også utdannelse som massør. Hvilket gir de et god grunnlag for å kunne hjelpe deg via trening og behandling som verktøy for å hjelpe deg med dine plager.  

Vi jobber helhetlig og ser ikke bare en diagnose, vi tar oss god tid til å sette oss inn i deg, din historie, ditt liv og din smerte historikk. Sammen tilpasser vi trenings- og behandlingsforløpet ut fra ditt utgangspunkt og dine behov. For noen utgjør store deler av forløpet samtale for å forstå hva smerte er og hvordan man skal forholde seg til det i sin egen hverdag og forandre utgjør det i større grad trening og fysisk aktivitet. Alt tilpasset deg og din plage.

Er du i tvil på om vi kan hjelpe deg? Ta gjerne kontakt og spør oss – dersom vi ikke besitter korrekt kompetanse for å hjelpe deg med din plage, henviser vi deg videre til noen som kan hjelpe deg. 

Kontakt oss:

+47 975 09 253

post@sportsklinikken.no