fbpx

Bli med på et spennende gruppetime konsept

Vi er glade for å nok en gang kunne reintrodusere mest eksklusive tilbud – Treningsgruppe med kun 6 deltakere. Dette er ikke bare en treningsgruppe; det er din nøkkel til en sterkere, sunnere og glad kropp og sinn.

MELD INTERESSE HER

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg for mer informasjon om konseptet.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder

Hva gjør oss unike

Personlig Oppfølging fra Start til Slutt: Hos oss blir du mer enn bare en deltaker – du blir en del av vårt dedikerte fellesskap. Vår erfarne personlige trener gir deg individuell oppfølging og støtte både under våre økter og mellom dem. Vi er her for å hjelpe deg å nå dine mål, uansett hvor du er på din treningsreise.

Semiprivat Luksus: Tenk deg et treningsstudio uten folksomme treningsøkter og køer ved maskinene. På vårt semiprivate treningsstudio finner du kun personlige trenere med dedikerte klienter. Dette betyr at du kan trene uten forstyrrelser, følelsen av å bli sett på, eller irritasjonen av å vente på en ledig maskin. Vår personlige trener vil ha sitt fulle fokus på deg og gruppen, noe som gir deg den mest effektive treningsopplevelsen.

bb_0954

Skreddersydd Styrketrening

Våre gruppetimer har styrketrening i sentrum, og du vil raskt oppleve at dette er noe utenom det vanlige. Våre treningsøkter tilpasses dine individuelle mål og forutsetninger. Vi forstår at hver deltaker er unik, og derfor vil våre øvelser og fremgangsmåte variere fra person til person.

 

Mer enn Bare Trening:

Vår Treningsgruppe gir deg mer enn bare trening. Vi tilbyr:

  • 2 treningsøkter per uke i 6 uker.
  • Kontinuitet med samme trener hver gang.
  • En unik styrketreningsopplevelse, inkludert økt styrke, teknikkutvikling og effektiv trening.
  • Tilgang til vår eksklusive felles plattform hvor treneren ukentlig besvarer dine spørsmål og deler verdifull informasjon om viktige temaer for din fremgang, eks: søvn, stressmestring, restitusjon og kosthold.
  • For de som ønsker å trene mer enn 2 ganger i uken, tilbyr vi et eget treningsprogram skreddersydd for dine mål og ønsker, som du kan følge i tillegg til gruppetimene.Pris: 4 800,-

Oppstart: mandag 13 november
Sted:
Sportsklinikken
Adresse:
Eikenga 4, 0579 Oslo

Velkommen til gruppetime konseptet vårt – det handler om deg og dine mål. Vi er klare til å ta deg med på reisen til ditt beste jeg.

Bli med i vår Treningsgruppe i dag, og ta det første skrittet mot en sunnere og sterkere versjon av deg selv!

Telefon

+47 975 09 253

E-post

post@sportsklinikken.no

Adresse

Eikenga 4, 0579 Oslo

Sosiale Medier

MELD INTERESSE HER

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg for å mer informasjon.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder